021 344 11 44

Delta Dunarii

Workshop photography

Un workshop reprezinta o ocazie, o oportunitate.Un workshop de fotografie nu este numai un loc unde sa descoperi tehnici noi sau sa gasesti raspunsuri la propriile intrebari legate de arta fotografica dar si mod de viata unde sa cunosti alti pasionati de acest domeniu si sa iti faci noi prieteni.

Citeste mai departe

Delta Dunarii

Birdwatching

Delta Dunarii - un adevarat paradis pentru numeroase specii de pasari. Organizam sesiuni de birdwatching pentru ornitologi si alti iubitori ai naturii neatinse de civilizatia umana. Va asteapta 327 specii de pasari, care reprezinta 81% din avifauna Romaniei. Dintre acestea cuibaresc 218 specii, restul de 109 specii trecand prin delta in diferite anotimpuri: toamna, iarna si primăvara.

5096866070

Locuri minunate din Romania

Delta Dunarii

Fara indoiala, o excursie in Delta Dunarii este o experienta de neuitat. Odata ajunsi in inima naturii va fi greu sa te desparti de aceasta si cu siguranta te vei intoarce si a doua oara. Delta Dunarii este un loc unic si care merita vizitat.

Citeste mai departe

Zbor direct TAROM

Stockholm

City Break

Praga

O mini-vacanta relaxanta intr-unul dintre cele mai frumoase orase din lume, o capodopera a stilurilor arhitecturale, cu numeroase monumente istorice. Praga este un oras insufletit prin muzica, romantism si nostalgie.

(856) 685-8100

TGV acum si in Spania

Paris - Barcelona

15 Decembrie 2013 este data lansarii comerciale a legaturilor feroviare de mare viteza intre Franta si Spania.

Citeste mai departe

Un oras, doua continente

Istanbul

Istanbul se numara printre orasele speciale ale lumii datorita pozitiei sale ca punte de legatura intre continentul european si cel asiatic.

Citeste mai departe

Contacteaza-ne

Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a oferi asistenta pentru rezervari de calatorii. Nu ezita si ia legatura cu noi chiar acum!

Contact